Kuohuviinit

Lasillinen 12 cl tai pullo


Pikkolo Sekt Dry 0,20 cl

Saksa

Puolikuivaa suutuntumaa hallitsevat omenan ja hennon persikan aromit sekä miellyttävä kukkeus. Raikkaat hapot tuovat ryhtiä hedelmäisyydelle. Kokonaisuus on miellyttävät tasapainoinen ja hedelmäisen raikas.

Dominio de Requena Cava Brut

Espanja, Requena, DO Cava

Kuivaa, keskitäyteläistä aromikenttää siivittävät omena, sitrushedelmät ja hento paahteisuus. Miellyttävä happorakenne raikastaa hedelmäistä jälkimakua. Kokonaisuus on tasapainoinen ja tyylikäs.

Made in Prosecco DOC

Italia, Veneto

Tuoksussa voi aistia päärynän ja omenan aromeita sekä kukkeita elementtejä. Kuiva, pehmeän hedelmäinen. Raikas happorakenne on tasapainossa hedelmäisten aromien kanssa. Keskipitkä jälkimaku hienostuneen päärynän aromein.


Cava Naveran Vintage Brut

Espanja, Alt-Penedès, DO Cava

Vuosikertacavan aromikenttä muodostuu sitruksen ja greipin aromeista sekä hennosta mausteisuudesta, kukkeista elementeistä sekä elegantin paahteisista aromeista. Suutuntuma on kuiva ja keskitäyteläinen. Elegantti kokonaisuus.Samppanjat

Lasillinen 12 cl tai pullo


Champagne Palmer & Co Brut Réserve

Ranska, Champagne, Reims

Tuoksu on raikkaan hedelmäinen. Siitä löytyy omenan ja sitruksen aromien lisäksi paahteisuutta ja hentoa mokkaa. Maku on runsas: siinä on raikkaan sitruksen lisäksi paahdetun leivän aromeja. Tyylikäs kokonaisuus!


Champagne Palmer & Co Brut Rosé

Ranska, Champagne, Reims

Tuoksussa voi aistia kesää eli mansikoita ja punaviinimarjoja yhdistettynä vaniljan ja kanelin aromeihin. Maku on pyöreän pehmeä ja se jättää elegantin mansikkaisen jälkimaun. Miellyttävä kokonaisuus!


Champagne Palmer & Co Blanc de Blancs

Ranska, Champagne, Reims

Tuoksukenttä muodostuu eksoottisista hedelmistä, paahtoleivästä, hennosta kermaisuudesta ja savusta. Suutuntuma on tyylikkään hapokas. Siitä löytyy situksen aromien lisäksi pehmeää paahtoleipää. Elegantti kokonaisuus!Valkoviinit

Lasillinen 16 cl tai pullo


Tharsys City Blanco (Macabeo 100%)

Espanja, Requena, DO Utiel-Requena

Runsaan hedelmäisestä tuoksusta voi aistia erityisesti ananasta, kypsää sitrusta, vahamaisia aromeja sekä hentoa mausteisuutta ja paahteisuutta. Suussa viini on kuiva, keskitäyteläinen, pureskeltavan hedelmäinen raikkain, tasapainoisin hapoin.


Made In Mendoza Sauvignon Blanc

Argentiina, Mendoza

Viinissä tuoksuu meloni, mustaherukka ja karviaismarjat. Pehmeä suutuntuma on kuiva ja runsaan hedelmäinen, jota ryhdittää pirteät hapot. Maun aromeista löytyy erityisesti mustaherukkaa ja melonia, jotka säilyvät tasapainossa keskipitkään jälkimakuun.


Arte Noble Chardonnay

Chile, Curicó

Intensiivistä tuoksua siivittää sitruuna, ananas, mineraalisuus sekä vanilja. Suussa tämä raikas, pehmeä viini on kuiva ja tasapainoinen. Jälkimakua siivittävät eksoottiset hedelmät. Tasapainoinen kokonaisuus.


Sanz Clásico (Verdejo 70%, Viura 30%)

Espanja, DO Rueda

Tuoksussa voi aistia erityisesti trooppisia hedelmiä, kypsää sitrusta sekä yrtin ja heinän aromeja. Suussa viini on kuiva, keskitäyteläisen maukas sekä tasapainoisen hedelmäinen ja miellyttävän yrttinen. Pirteät, tasapainoiset hapot ryhdittävät hedelmäisyyttä ja hento mineraalisuus tuo eleganssia.


Prüm Essence Riesling Halbtrocken

Saksa, Mosel

Sitruksen, aprikoosin, hunajan ja hennon vahamaisuuden aromit muodostavat viinin tuoksukentän. Viini on puolikuiva ja sen runsasta hedelmäisyyttä ja miellyttävää makeutta tasapainottaa hyvä happorakenne ja hiven mineraalisuutta.


Prüm Solitär Riesling

Saksa, Mosel

Viinin tuoksukenttä muodostuu sitruksen ja limen aromien lisäksi aprikoosista ja persikasta. Suutuntuma on kuiva ja siinä maistuvat tuoksun kaltaiset aromit. Elegantti, mutta tuntuva hapokkuus tasapainottaa runsasta hedelmäisyyttä.


Villa Locatelli Pinot Grigio

Italia, DOC Isonzo del Friuli

Suutuntuma on kuiva ja maun aromeista löytyy kypsän pehmeää päärynää, omenaa ja hentoa kukkeutta. Keskitäyteläistä hedelmäisyyttä raikastavat pirteät, nousevat hapot. Tyylikkyyttä tuo mineraalisuus.


Domaine Jean Dauvissat Pére & Fils Chablis Heritage

Ranska, Chablis

Hienostuneesta, moniulotteisesta tuoksukentästä löytyy kypsää sitrusta, trooppisia hedelmiä ja hunajaa, mikä siivittyy miellyttävään paahteisuuteen ja vaniljaan. Suutuntuma on kuiva ja runsaan hedelmäinen erityisesti ananaksen, kypsän sitruksen ja persikan aromein.


Treana White (Marsanne 45%, Viognier 45%, Roussanne 10%)

Yhdysvallat, Kalifornia, Central Coast

Runsas trooppinen hedelmäisyys varustettuna tyylikkäällä voilla, vaniljalla ja tammen tuomalla paahteisuudella muodostaa viinin bouquet’n. Täyteläinen, niin ikään runsaan hedelmäinen suutuntuma, jota ryhdittävät tasapainoiset hapot. Pitkä, viipyvä jälkimaku. Upean mehukas ja samalla elegantti viini!Punaviinit

Lasillinen 16 cl tai pullo


Tharsys City Tinto

Espanja, Requena, DO Utiel-Requena (Bobal 50%, Tempranillo 30%, Merlot 20%)

Kirsikka, mausteisuus, lakritsa ja hento mokka muodostavat viinin houkuttelevan tuoksukentän. Pehmeän keskitäyteläisestä suutuntumasta löytyy erityisesti kypsää kirsikkaa ja mustaherukkaa, hentoa kahvimokkaa ja lakritsaa. Pitkä, lakritsinen jälkimaku.


Made In Mendoza Malbec

Argentiina, Mendoza

Tuoksussa voi aistia tummia, hillomaisia marjoja, kirsikkaa sekä mausteisuutta. Suussa viini on keskitäyteläinen kirsikkaisin ja mausteisin aromein. Kokonaisuudessaan viini on pehmeä ja tasapainoinen.


Brookford Shiraz Cabernet Sauvignon (Shiraz 85%, Cabernet Sauvignon 15%)

Australia, South Eastern Australia

Mehevä, mausteisen hillomainen tuoksu, mistä löytyy luumun ja mustaherukan aromeita sekä hentoa vaniljaa ja lakritsia sekä paahteisuutta. Melko täyteläinen suutuntuma pehmeän hillomaisin ja mausteisin aromein


Puerto Viejo Reserve Carménère

Chile, Curicó

Intensiivisestä aromikentästä löytyy vadelmaa, suklaata, mentolia sekä aavistus savua. Suutuntuma on runsaan täyteläinen ja erittäin pehmeä. Tasapainoinen viini, jonka täyteläisessä, pitkässä jälkimaussa on hienostuneita tammen aromeja.


Casas del Bosque Reserva Cabernet Sauvignon

Chile, Rapel

Kypsien tummien marjojen hienot aromit yhdistyvät tammen pehmeisiin sävyihin. Runsaasta aromikentästä löytyy myös lakritsia, eukalyptusta, kahvia ja miellyttävää mausteisuutta. Suutuntuma on täyteläinen ja pehmeän pyöreä tasapainoisin hapoin. Kokonaisuudessaan viini on hyvin tasapainoinen ja elegantti.

Apátsági Pinot Noir Unkari, Pannonhalma Viinissä on upea aromimaailma, jossa tuoksuvat kypsät kirsikat, kahvi sekä tumma suklaa. Keskitäyteläinen, runsas, samettinen tekstuuri, hienosti integroitunut tammi. Elegantti ja maistamisen arvoinen kokonaisuus.


Guerrieri Rizzardi 3 Cru Amarone

Italia, Veneto

Kehittyneessä tuoksussa voi aistia kirsikoita, luumuja, makean mausteista rusinaisuutta sekä suklaan ja kahvin aromeita. Täyteläisen pehmeä ja mehevän mausteinen. Hapot ovat tasapainossa hedelmäisyyden kanssa ja tanniinit ovat tuntuvat, mutta pyöristyneet. Pitkä, viipyvä jälkimaku. Tyylikäs kokonaisuus!


Châteauneuf du Pape Rouge (Grenache 70%, Syrah 20%, Mourvedre 10%)

Ranska, Châteauneuf du Pape

Tuoksukenttä on uskomattoman moniulotteinen lähtien kypsästä kirsikasta ja punaisista marjoista, hentoon savuisuuteen, mausteisuuteen ja lakritsaan. Tässä viinissä on upea rakenne, se on täyteläinen ja suuntäyttävä kypsin, mutta tuntuvin tanniinein. Pitkästä, miellyttävästä jälkimausta löytyy lakritsia. Todella pitkä jälkimaku.
Roséviini

Lasillinen 16 cl tai pullo


Rioja Vega Garnacha Rosado

Espanja, DOCa Rioja

Tuoksussa voi aistia kypsää mansikkaa, hentoa yrttisyyttä sekä miellyttävää salmiakkia. Kuiva suutuntuma on niin ikään mansikkainen ja hennon yrttinen. Hapot tuovat mukavasti raikkautta ja ovat tasapainossa hedelmäisyyden kanssa. Kokonaisuus on miellyttävän raikas ja hedelmäinen.Jälkiruokaviini

Lasillinen 8 cl tai pullo


Casas del Bosque Late Harvest Riesling

Chile, Casablanca

Hunaja, rusinat ja trooppiset hedelmät, erityisesti mandariininkuori, muodostavat viinin miellyttävän elegantin aromikokonaisuuden. Konsentroituneet hedelmäiset aromit yhdistyvät raikkaaseen hapokkuuteen. Viini on tasapainoinen ja siinä on pitkä jälkimaku.Portviini

Lasillinen 8 cl tai pullo


Martha’s Porto Tawny

Portugali, Douro

Tuoksu muodostuu kuivatuista hedelmistä, pähkinöistä, rusinoista, lakritsista sekä hennon balsamisista aromeista. Suutuntuma on runsas, tyylikkään paahteinen ja makea varustettuna tuntuvalla hapokkuudella. Kokonaisuus on ryhdikkään pehmeä. Pitkä, lämmin, lakritsainen jälkimakuKäsityöläisoluet

Pullo

Balate Ter

Espanja, Katalonia

Ter-vehnäolut on ulkonäöltään kalpea ja hieman samea. Tuoksun aromit muodostuvat hedelmäisistä ja hennon yrttisistä tuoksuista. Suussa olut on kevyt, pehmeän hedelmäinen ja raikas.


Balate Nil

Espanja, Katalonia

Nil-lager on ulkonäöltään kullan ja kuparinhohteinen. Sen tuoksussa voi aistia kypsän hedelmäisiä ja sitruksen aromeita. Suutuntuma on kevyt, pyöreä ja tasapainoinen. Jälkimaussa miellyttävää sitrusta. Kokonaisuutena vivahteikas makean ja katkeran sekoite.

© RSV Catering Oy