Miten Piano on avoinna?

Piano on kesäkauden yleisölle avoinna. Piano avataan ma-la klo 11 ja su klo 12. Pidämme ovet avoinna säiden mukaan niin pitkään, kun asiakkaita riittää.

Talvikautena Piano palvelee yksityistilaisuuksissa, joita voi tiedustella nettisivujen lomakkeen kautta.Miten voin järjestää Pianossa yksityistilaisuuden?

Sesonkiaikaan kesäkaudella yksityistilaisuuksia voi järjestää vain aukioloaikojen ulkopuolella. Poikkeuksena tästä ovat isommat tapahtumat, jotka katsotaan aina tapauskohtaisesti.

Talvikaudella Piano palvelee vain yksityistilaisuuksissa.

Minimilaskutus yksityistilaisuudessa on 1500 €. Jos ruokien ja juomien laskutus jää alle tämän summan, erotus veloitetaan tilavuokrana.Voiko Pianossa nauttia omia ruokia tai juomia?

Ravintola Piano Paviljonki on elintarvikehuoneisto sekä anniskelulupatila. Tämä tarkoittaa sitä, että lain mukaan emme voi anniskella asiakkaiden omia juomia tai elintarvikkeita. Määräys koskee kaikkia Suomen ravintoloita, jotka ovat viranomaisvalvonnan piirissä. Lisätietoa lainsäädännöstä löytyy esim. www.valvira.fi ja www.evira.fi.Voiko alaikäinen nauttia alkoholia esimerkiksi rippijuhlissa?

Ei voi. Suomen lain mukaan alkoholia voidaan tarjoilla vain 18 vuotta täyttäneille.Voiko koiran tuoda terassille

Asiakkaat voivat tuoda koiransa terassille, mutta koira on pidettävä kytkettynä ja se on omistajansa vastuulla.Onko Piano esteetön ravintola?

Kyllä on. Pianossa on invaluiska ja inva-wc.

© RSV Catering Oy